Baby Born on meillä suosikkinukke

Posted on

Voin tunnustaa, että nukkeihin olen heikkoja. Varsinkin kun sain kahden pojan jälkeen tytön, olen satsannut nimenomaan nukkeihin. Tykkään itsekin kaikenlaisista nukeista ja niitä olenkin hankkinut meille aika paljon. Monenlaisia…

nukkevauva-kieltaytyy-syomasta-lelukaupat

Nuket ovat vuodesta toiseen lelumarkkinoiden suosituimpia leluja. Nuket muuttuvat jatkuvasti, ja tietyt nuket ovat kausittaisia hittituotteita, jotka saavuttavat suuren suosion. Perinteisesti suosituimmat nuket ovat tyttöjen nukkeja, joita voi pukea, ja joiden hiuksia voi harjata jne. Pojille on olemassa omat nuket, jotka ovat yleensä toiminnallisempia leluja. Nuket ovat suosittuja leluja sellaisinaan, koska niiden avulla leikkiin on helppo eläytyä ja keskittyä pitkänkin aikaa. Nuket ovat myös vanhempien mieleen, koska ne vievät vähän tilaa, ja tietenkin myös siksi, että lapset leikkivät niillä mielellään vuodesta toiseen.

Suosituimmat hoivattavat nuket

Lasten kotileikeissä ehdottomasti suosituimpia leluja ovat hoivattavat nuket, jotka tuovat leikkeihin aitoutta. Baby Annabell on melkein kuin oikea vauva. Baby Annabell on suloinen vauvanukke, jossa on erilaisia toimintoja, jotka tekevät nukesta todentuntuisen. Baby Annabell regoi kosketukseen monin eri tavoin. Baby Annabell muun muassa imee tuttia, itkee, jokeltelee ja syö. Baby Annabellille on saatavilla myös paljon oheistuotteita kuten esimerkiksi nuken vaipat, rattaat, nuken vaatteet ja kengät.

Hoivattavista nukeista toinen ehdoton kestosuosikki on Baby Born, ainakin meillä se on silti ehdoton suosikki! 🙂 Baby Born on kehitetty hyvin aidontuntuiseksi ja lapsille sopivaksi vauvanukeksi. Baby Born on interaktiivinen nukke, jota täytyy hoivata kuin oikeaa vauvaa. Nuken sisällä on siru, joka aktivoi tietyt toiminnot. Nukke on patterikäyttöinen. Baby Born muun muassa juo tuttipullosta, itkee ja kastelee vaippansa. Baby Born -pakkaus sisältää yleensä nuken lisäksi muita oheistuotteita, joita voi käyttää nukella leikkiessään. Baby Born –oheistuotteisiin kuuluu muun muassa tuttipullo, potta, vauvanukenruoka ja nukenvaatteet. Vauvanukkejen oheistuotteet tuovat nukeilla leikkimiseen vaihtelua ja hauskuutta.

Barbie vai Bratz?

Barbie on tyttöjen nukkejen kestosuosikki, mutta nykyään markkinoilla on myös monia muita vaihtoehtoja, jotka niinikään ovat todella suosittuja. Barbie-nukke on silti edelleen maailman tunnetuin ja myydyin nukke. Supersuositusta Barbiesta on vuosien saatossa ilmestynyt monia erilaisia malleja, joista monet ovat nykyään keräilykappaleita. Barbie onkin 60-vuotisella urallaan kehittynyt paljon, ja nukesta löytyy monia erilaisia ominaisuuksia. Myös Barbie-oheistuotteista löytyy kaikkea vaatteista harrastusvälineisiin.

Bratz-nuket ovat trendikkäitä nukkeja, kun taas Barbie on aina säilyttänyt klassisen tyylinsä. Bratz-nuket ovat nukkeja, joilla on pienet vartalot ja isot päät, ja joita puetaan muodikkaisiin vartalonmyötäisiin vaatteisiin, joissa on paljon yksityiskohtia. Bratz-nukkeja voidaan myös meikata. Bratz-oheistuotteista löytyy kenkiä, vaatteita ja muun muassa nukkien kauneussalonki. Bratzeista löytyy erilaisia nukkesarjoja. Bratz Babyz-nuket ovat vauvakokoisia, Bratz Kidz ja Lil’Bratz nuket ovat kouluikäisiä, Bratz Diamond Class Doll –nuket ovat normaali-Bratzeja hieman suurempia nukkeja. Bratz Boyz ovat poikanukkeja.

Monster High –nuket ja maagiset Disney-nuket

Monster High ovat hurjannäköisiä nukkeja, jotka ovat saaneet inspiraationsa muun muassa kauhuelokuvista. Meille näitä ei ainakaan vielä ole hankittu enkä oo varma hankitaankokaan. Nukeista löytyy vaikutteita esimerkiksi Draculasta, zombeista ja ihmissusista. Monster High –nuket ovat sekä pelottavia että ihania. Monster High –nuket ovat monsterimaisuudessaan hyvää vaihtelua klassisen suloisiin tyttönukkeihin. Monster High –tuotesarjaan kuuluu nukkejen lisäksi muuta oheistavaraa kuten laukkuja, pelejä, koulutarvikkeita, elokuvia, vaatteita ja nuken huonekaluja.

Disney-nuket tekevät leikeistä sadunomaisia. Disney-lastenelokuvista tutut sankarit pääsevät mukaan lasten leikkeihin seikkailemaan Disney-nukkien välityksellä. Disney-elokuvien supersuositut hahmot löytyvät Disney-nukeista tismalleen samanlaisina kuin elokuvissa seikkailevat hahmot. Klassisten Disney-elokuvien, kuten Pocahontas, Lumikki ja Aladdin, hahmot ovat aina suosittuja, koska ne ovat hauskoja ja eläväisiä. Uusimpien Disney-elokuvien myötä Disney-nuket myös uudistuvat siten, että valikoimaan lisätään uusia hahmoja. Moniin Disney-nukkeihin kuuluu myös oheistuotteita, kuten nuken vaatteita. Tietyistä nukeista on saatavilla myös keräilykappaleita, jotka on erityisesti suunniteltu Disney-hahmojen keräilijöille, eikä niinkään lasten leikkeihin.


2 thoughts on “Baby Born on meillä suosikkinukke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 − = 12